Mobiele Apps

Een overzicht van de Mobiele Apps waar ik aan gewerkt heb. Niet allemaal in eigen beheer overigens. Ook niet beperkt tot, maar wel voornamelijk, Android Apps die dus te vinden zijn in de Google Play Store.

Devoxx Voting System

Voor Devoxx 2012 maakten we een app waarmee bezoekers van Devoxx een beoordeling konden achterlaten voor de presentaties die ze hadden gezien. Daarvoor was er een systeem met NFC te vinden bij de in- en uitgang van elke zaal.

Voor meer info zie de officiele devoxx website. Als je een parleys.com account hebt kun je de talk zelf hierover daar ook op terug vinden. Mogelijks ondertussen ook gratis op YouTube te vinden.

KBC Mobile Banking App

Voor de ontwikkeling van de mobiele app voor de KBC Bank was ik er al heel vroeg bij. De KBC Mobile app is begonnen als een banking app met basis functionaliteit zoals overschrijvingen en raadplegen van saldo van rekeningen.

Ik heb dit in de loop der jaren zien uitgroeien tot zoveel meer. Tot op het punt waarbij de PSD2 richtlijnen opgelegd door Europa ons, en andere banken, de kans gaf om ook rekeningen van andere banken toe te voegen. Tot zelfs integratie van voetbalresultaten en nog zoveel meer.

PhotoTools Android App

device-2017-01-26-114043

Een app vol tools voor zowel de professionele als de amateur fotografie. Als is amateur zo’n lelijke woord. Iedereen met een passie voor fotografie kan deze app gebruiken. Denk aan de regel van 16 of het berekenen van scherptediepteveld (bokeh).

Link naar PhotoTools Android App in de Google Play Store.

FilmTag Android App

device-2015-08-01-213741

Met deze app kun je als analoge fotograaf eenvoudig notities bijhouden voor elk belicht frame. Bij analoge fotografie kun je pas na het volledig vol schieten van je filmpje de nodige feedback bekomen dus dan is het handig om per foto ook iets op te schrijven.

Link naar FilmTag Android App in de Google Play Store.

Zero NG Android & iOS App

Met de Zero NG app kun je vanaf afstand verbinden met je Zero motorfiets met het nieuwe zero next gen besturingssysteem.

In de app van zero zelf is een vergelijkbare functie beschikbaar maar al snel werd duidelijk dat deze niet volledig uitgewerkt is. Vandaar deze app waarin alle output beschikbaar is.

Verwacht binnenkort ook updates met extra functionaliteit zoals raadplegen van historiek en eigen notificaties.

Link naar Zero NG Android App in Google Play Store.

Link naar Zero NG iOS App in de Apple App Store.