Nieuwe update website is klaar

Nadat bleek dat er ook veel internationaal bezoek naar deze website kwam ben ik beginnen zoeken naar een oplossing om zowel Engelse internationale content als mijn originele Nederlandstalige content hier samen te brengen.

Het laatste wat ik wil is namelijk meerdere websites moeten onderhouden. Ik heb nu net alles op een rij met deze (betaalde) wordpress account dus ik ga hier nu ook graag mee verder. Als je vaak rechtstreeks naar de link van deze website gaat, namelijk https://fotoleer.wordpress.com of https://hcpl.be dan zul je het waarschijnlijk al gezien hebben.

Of juist niet want dat deel is gelijk gebleven. Daar krijg je nu een mix van artikelen in blog formaat te zien. Aan de hand van de categorie tags kun je daar nog wel ergens een onderscheid in maken. Maar de artikelen rond motorfietsen gaan nu dus in het Engels zijn terwijl alles rond fotografie en camper en computers en zo in het Nederlands blijft.

Wat vooral nieuw is is dat je nu bovenaan kunt filteren op een categorie. Dus als je hier vooral komt voor wat ik schrijf over fotografie kun je nu heel gemakkelijk die optie uit het menu kiezen (of je bladwijzer aanpassen naar die pagina) en dan krijg je alleen de artkelen over fotografie te zien. Idem natuurlijk voor wat ik schrijf over de camper en reizen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s